Vuokraamme pakettiautoja sekä muita ajoneuvoja joustavasti Kuopiossa

Tarvitsetko ajoneuvoa vuokralle itsellesi tai yrityksellesi esimerkiksi muuttoautoksi? Olet tullut oikeaan paikkaan. Meillä onnistuu esimerkiksi pakettiauton tai peräkärryn vuokraaminen kätevästi verkossa. Voit valita itsellesi sopivan ajan varauskalenterista ja maksaa noutaessasi kalustoa. Vuokrauksen alkamis- ja loppumisajat ovat myös joustavasti sovittavissa tarpeidesi mukaisesti. Soitathan ennen saapumistasi ja sovit noudon 041 4463 118.

Pakettiauton vuokraus

Vuokraamme Kuopiossa pakettiautoja joko kuljettajalla tai ilman kuljettajaa. Meiltä löytyy eri kokoisia pakettiautoja 7 kuutiosta aina 14 kuutioon. Pakettiautojen vuokrauksessa ei ole kilometrirajaa. Maksat ainoastaan valitsemasi ajan mukaisesti. Omavastuu 1 000 €.

Pakettiauton vuokrauksen hinta alk. 85 €/vrk

Kuorma-auton vuokraus

Kuorma-automme ovat vuokrattavissa viikonloppuisin Kuopiosta aikavälillä perjantai klo 15 – sunnuntai klo 23.59. Vuokra-aika alkaa ajoneuvon noudettaessa ja loppuu viimeistään samaan aikaan seuraavana päivänä.

Kuorma-auton vuokrauksen hinta alk. 175 €/vrk

Peräkärryn- ja trailerin vuokraus

Vuokrakalustoomme kuuluu lisäksi kuomullinen peräkärry henkilöautoon ja traileri, jonka kantavuus on 2 500 kg. Voit vuokrata peräkärryn tai trailerin joko tunti- tai vuorokausiperusteisesti.

Peräkärryn vuokrauksen hinta alk. 5 €/h

Trailerin vuokrauksen hinta alk. 10 €/h

Asuntovaunun vuokraus

Vuokraamme Kuopiossa myös 6-7 makuupaikan asuntovaunua. Asuntovaunusta löytyy kahvinkeitin, mikro, jääkaappi, tv, cd-radio, leirintävarusteet, hiiligrilli, markiisi ja henkilöautoon sopivat lisäpeilit. Tarvittaessa saat myös mukaasi aggregaatin. Varauskalenterista voit varata asuntovaunun joko vuorokausi- tai viikkohinnalla. Myös pidemmät ovat ovat sovittavissa toiveidesi mukaisesti..

Asuntovaunun vuokrauksen hinta alk. 50 €/vrk tai 150 €/viikko

Kuljetusliike T. Koistinen vuokrattava peräkärry Kuopio