Kuljetuspalvelut lähelle ja kauas, nopealla ja ystävällisellä asiakaspalvelulla

Kuljetuspalvelut hoidamme yli 20 vuoden kokemuksella aina asiakaslähtöisesti, joustavasti ja nopeasti. Näistä toimintaperiaatteista myös asiakkaamme ovat kiitelleet meitä vuosien saatossa. Kalustoomme kuuluu tällä hetkellä kolme pakettiautoa, kolme pientä kuorma-autoa sekä kaksi yhdistelmäajoneuvoa. Kalustomme on uudehkoa ja nykyaikaista ja suurin osa ajoneuvoistamme on varustettu seurantajärjestelmillä.

Pakettiautojemme avulla hoidamme monenlaisia kiireellisiä ja kiireettömiä kuljetuksia Kuopiossa ja koko maassa, mm. elintarvikekuljetukset, muuttokuljetukset ja pikapakettikuljetukset. Raskas kalustomme on pääsääntöisesti päivittäisessä sopimusajossa. Etelä- ja Keski-Suomen suunnalla, kysy mahdollisuutta sopimusajoon ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeen avulla, sähköpostilla tai puhelimitse.

Kuljetuspalvelut:

  • Elintarvikekuljetukset
  • Pakastekuljetukset
  • Muuttokuljetukset
  • Jakelukuljetukset
  • Pikapakettikuljetukset

Kiireettömät kuljetukset voit tilata sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Ota rohkeasti kiireellisissä kuljetuksissa yhteyttä puhelimitse 041 4463 118. Jos kalustoa on vapaana, onnistuu ajoon lähtö nopeasti!

Kuljetusliike T. Koistinen ajokalusto
Kuljetusliike T. Koistinen ajokalusto