Palvelut

Kuljetuspalvelut

Kuljetusliike T. Koistinen kuljetuspalvelut Kuopio kuorma-auto

Kalustoomme kuuluu tällä hetkellä kolme pakettiautoa, kolme pientä kuorma-autoa sekä kaksi yhdistelmäajoneuvoa. Kalustomme on uudehkoa ja nykyaikaista ja suurin osa ajoneuvoistamme on varustettu seurantajärjestelmillä. Pakettiautojemme avulla hoidamme monenlaisia kiireellisiä ja kiireettömiä kuljetuksia, mm. elintarvikekuljetukset, muutot ja pikapakettikuljetukset. Raskas kalustomme on pääsääntöisesti päivittäisessä sopimusajossa Etelä- ja Keski-Suomen suunnalla, kysy mahdollisuutta sopimusajoon ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeen avulla, sähköpostilla tai puhelimitse. 

Lue lisää kuljetuspalveluista

Korjaamopalvelut

Teemme korjaamossa määräaikaishuoltoja ja korjauksia niin raskaan liikenteen kuin kevyen liikenteen ajoneuvoillekin. Palveluvalikoimaamme sisältyy mm. öjynvaihdot. jarruremontit, määräaikaishuollot ja renkaanvaihdot. Korjaamomme palvelee joustavasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja toimintaa kehitetään koko ajan ammattilaisten avulla, joten ota rohkeasti yhteyttä jos huoltotarvetta ilmenee.

Lue lisää korjaamopalveluista
Kuljetusliike T. Koistinen keskikokoinen kuorma-auto

Vuokrauspalvelut

Kuljetusliike T. Koistinen keskikokoinen kuorma-auto

Vuokraamme Kuopiossa pakettiautoja joko kuljettajalla tai ilman kuljettajaa, minkä lisäksi vuokrakalustoomme kuuluu kuomullinen perävaunu henkilöautoon ja 6-7 makuupaikalla varustettu asuntovaunu.  Kaluston vuokraaminen onnistuu nyt myös kätevästi verkkosivujemme kautta varauskalenterista. Maksun voit hoitaa noutaessasi kalustoa.

Lue lisää vuokrauspalveluista